Stålspær og stålkonstruktioner til alle formål

Hos Smedearbejde Udføres ApS i Brønderslev nær Hjørring og Aalborg laver vi alle former for stålspær og andre stålkonstruktioner. Vi kan fremstille stålspær og stålkonstruktioner til en lang række forskellige formål ved byggeri, ombyggeri og renovering. Kunderne kan være privatpersoner, men der er typisk tale om virksomheder inden for byggeri.

 

Laver alt fra simple til komplicerede stålspær

Vi har gode erfaringer med at se muligheder, hvor andre ser umuligheder, og dermed få løst opgaven på bedste vis. Vi finder det ligefrem spændende at få nye og anderledes udfordringer inden for stålspær, hvor vi skal finde frem til en god løsning.

Vi kan fremstille stålkonstruktioner til en række forskellige formål såsom:

•  Altan

•  Trapper

•  Gelænder

•  Vinduespartier

•  Stålspær af enhver art​

Vi kan endvidere tilbyde totalløsninger, så I ikke skal have andre leverandører, håndværkere og klejnsmede ind over opgaven. Vi kan med andre ord klare hele opgaven fra ide til afsluttende montage. Og vi lægger vægt på at have en god dialog med vores kunder under hele forløbet fra start til slut. Derved sikrer vi, at vores kunder får det bedste resultat.

Kontakt os for at få et tilbud på stålkonstruktioner

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for stålspær og stålkonstruktioner til alle formål. Vi kommer gerne med løsningsforslag og udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 30 86 99 66 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på info@smedearbejdeudfores.dk.​