Stokerfyr leveres og monteres for private og erhverv

Hos Smedearbejde Udføres ApS i Brønderslev nær Aalborg og Hjørring leverer og monterer vi nye stokerfyr. Vi kan samtidig tilbyde at specialfremstille en stålskorsten. Stokerfyr er miljøvenlige og billige i drift, og de er velegnede til alt fra små sommerhuse til store landbrugsejendomme.

 

Nemt og enkelt med et fuldautomatisk stokerfyr

Det er blevet ganske populært med stokerfyr, især fordi de er blevet langt mere fuldautomatiserede end tidligere. Derfor kræver de minimal pasning, og det er også muligt, hvis der er plads, at opstille en lille silo, der automatisk føder stokerfyret, så det ikke løber tør. Et moderne pillefyr fungerer i praksis som et traditionelt oliefyr, hvor tanken også skal fyldes op fra tid til anden, men så passer det sig selv.​
Der vil være store besparelser af hente på varmeregningen, hvis du skifter fra elvarme eller oliefyr til stokerfyr, fordi træpiller er langt billigere i indkøb, og hvis du er opmærksom vil du kunne finde særtilbud på piller fra tid til anden.

​Vi kan samtidig fremstille og montere en stålskorsten, hvis huset ikke har en skorsten, eller hvis I ønsker en ny stålskorsten.

 

Få mere information og et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne for at få mere information om mulighederne. Vi udarbejder gerne en uforpligtende tilbud på levering og montering af et stokerfyr. Vi giver også gerne tilbud på montering af en stålskorsten. Du kan ringe på telefon 30 86 99 66 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til info@smedearbejdeudfores.dk.​